canta sunum arti yorum nakliye anlasma bilim urun sozlesme istatistik ayar elmas duyuru ok sepet saat kalp para gazete tamir alinti telefon kullanici deney kampanya dunya whatsapp bina pdf iletisim takvim yildiz konum destek2 bilgi ev liste gulenyuz zar video destek1 ampul soru foto cuzdan menu kurumsal mouse klasor monitor ceptelefonu
GOP Bulvarı Bilge Sitesi B Blok No: 71 / 8 Kat: 4 TOKAT
trende

Odak Grup Görüşmeleri

03.06.2021
125

Belirli bir konu çerçevesinde, seçilmiş katılımcılar grubunun ayrıntılı bilgi ve fikirlerini belirlemek amacıyla yapılandırılmış, 10-12 kişiden oluşan özel bir grup görüşmesi tekniğidir.

Görüşme, önceden belirlenen bir konu üzerinde, kişilerin düşüncelerini ve yaşantılarını açığa çıkarmak amacıyla soru sorma ve özetleme teknikleri kullanılarak bu konuda deneyimli bir uzman tarafından yönetilir.

Görüşmede elde edilen veriler analiz edilerek katılımcıların dile getirdiği değerlendirmeler, kaygılar ve görüşlerin bir sentezi yapılır.

Odak grup çalışmaları tek başına ya da niceliksel çalışmaların sonuçlarıyla birlikte, çalışmalara, kararlara ve eylem planlarına yön verir.

Özbilgin Danışmanlık, kozmetik ve görüntüleme sektörü, belediyeler ve özel firmalar bünyesinde 150 den fazla odak grup görüşmesi gerçekleştirmiştir.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizimle İletişime Geçebilirsiniz:
× Whatsapp İletişim Hattı